OC070 - met Frits Sissing [6 okt '21]

6 oktober hebben wij bij OC070 een bijzondere spreker: Frits Sissing. Frits werd met name zeer bekend als presentator bij Opsporing Verzocht van AVROTROS. Maar velen kennen hem ook van bijvoorbeeld het presenteren van de Musical Sing-a-long op de Uitmarkt, de John Kraaijkamp Musical Awards, Blik op de weg en het programma Maestro.

Kom jij ook langs bij dit netwerkevenement? Op 6 oktober ben je van harte welkom vanaf 09.00 uur in het prachtige gebouw van Beeld en Geluid in Den Haag.

OC070 is het grootste gratis* netwerkevenement van Den Haag / Rijswijk waar jij in contact komt met zeer diverse ondernemers / ZZP’ers / MKB’ers / solopreneurs / Entrepreneurs uit Den Haag en omgeving.

WAT GAAN WIJ DOEN / WORKSHOP
Frits Sissing is ambassadeur van “Zelfstandig Ondernemers” en over dit mooie initiatief komt hij vertellen. Frits gaat daarbij het gesprek aan met de bezoekende ondernemers. Welke ondernemersrisico’s loop je als zelfstandig ondernemer? Voor welke uitdagingen kun je komen te staan als je niets geregeld hebt? Nieuwsgierig naar wat Zelfstandig Ondernemers nog meer voor jou kan betekenen? Kom dan langs op 6 oktober!

Na afloop van de workshop is er voldoende gelegenheid om met elkaar te netwerken / bij te praten.

https://www.meetup.com/nl-NL/oc070netwerkevent/events/280444473